Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Ny veterinär, Kristina!

Får vi presentera vårt senaste nytillskott Kristina Paajanen? Kristina är nyutexaminerad leg veterinär och har sommarjobbat hos oss under studietiden och nu är hon alltså tillbaka, vilket vi är väldigt glada för!

Vi passade på att ställa några frågor till henne:

Hej Kristina och välkommen till oss på AniCura Läckeby Djursjukhus!

Tack, det känns jätteroligt att börja jobba här!

Vad har du för utbildning? Jag har studerat veterinärmedicin vid University College Dublin.

Varför sökte du dig till just Läckeby? Jag är från Kalmarområdet och har jobbat på Läckeby flertalet somrar under studietiden. Jag vet att jag trivs med kollegorna och då kändes det tryggt att börja som veterinär på ett djursjukhus där jag varit innan! 

Vad fick dig att börja jobba med djur? Jag har sedan barnsben alltid tyckt mycket om djur av olika slag. Vi hade alltid hund genom min uppväxt och så var jag även en hästtokig stalltjej. Valet var lätt när jag insåg att naturvetenskap även fascinerade mig. 

Egna husdjur: Har för tillfället inga egna husdjur, men hjälper till med vår familjehund Ellie, som är en Bichon Frisé. 

Lycka till nu och hoppas att du ska trivas hos oss, Kristina!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.