Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Nu lanserar vi AniCura Valpskola!

Nu lanserar vi vår Valpskola, som riktar sig till dig som är nybliven valpägare!

Det är mycket att tänka på under det första året när man skaffat en efterlängtad hundvalp, såsom vaccinationer, hälsokontroller, mjölktänder och foder. Därför har vi startat AniCuras Valpskola, ett sorts bvc för hundar, på vårt djursjukhus.

Valpskolan finns även online där råd och tips samlats på anicura.se/valpskola. Här kan du också signa upp dig på månatliga nyhetsbrev som är anpassade efter valpens ålder. Här får du inte bara råd och tips utan även en påminnelse om när det är dags att besöka veterinären. Du får också rabatt både på vaccinationer och i vår butik.

Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.