Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Vi söker sommarpersonal!

Kvalitet och bred kunskap vad gäller veterinärmedicin samt en hög servicegrad mot våra kunder är en självklarhet hos oss. Vi söker nu efter sommarvikarier, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt under sommarmånaderna. Kombinera sommar, sol och bad på sydostkusten, med sommarjobb vid AniCura Kalmarsund.

AniCura Kalmarsund består av Läckeby Djursjukhus och djurklinikerna i Kalmar, Högsby, Nybro, Torsås och Borgholm.  Tillsammans är vi 135 medarbetare som brinner för djursjukvård och dess utveckling. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö där ingen dag är den andra lik.

Under sommarmånaderna ökar vår verksamhet markant främst gällande akutdjursjukvård. Vi söker dig som är legitimerad veterinär eller som kan jobba som tf. veterinär under utbildning, dig som är legitimerad djursjukskötare och dig som är djurvårdare. Läs mer om de olika tjänsterna här

Din ansökan vill vi ha senast den 10 januari 2021. Välkommen!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.