Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Uppdatering kring hur vi jobbar under Corona-pandemin

Nu när smittläget i länet åter ökar vill vi kort påminna om hur vi arbetar under Corona-pandemin för att tillsammans minimera risken för virusspridning.

Vi tänker så här:

  • Berätta redan när du ringer om du har förkylningssymptom eller om du är i riskgrupp så hittar vi en lösning som passar både dig och oss.
  • Vi har krav på munskydd på alla djurägare. Ta med ditt egna eller så får du ett av oss.
  • På plats hos oss så är det antingen matte eller husse som följer med in (dvs en person per patient). Vi tar inte i hand när vi hälsar och ev medföljare får vänta utanför. Antingen i den egna bilen, på våra utspridda sittplatser (i några fall även med bord och vi har även platser med tak om det tex regnar), vilka är utplacerade runt om djursjukhuset, eller varför inte ta en kort promenad i vår vackra omgivning?
  • Inne med patienten håller vi avstånd till varandra och har alltid nytvättade händer.
  • Vissa undersökningar kan vi göra utomhus. Ibland kan vi prata med er utomhus och sedan låna med ert djur in på djursjukhuset för provtagningar mm.
  • När vi lämnar hem ditt djur som varit inskrivet hos oss på vår vårdavdelning så tar vi informationen per telefon innan du kommer. Hemlämningen sker sedan genom ett kort möte med en legitimerad djursjukskötare.
  • När det är dags att betala ser vi gärna att ni betalar med kort, swish eller faktura (via Svea Finans). Vi undviker alltså kontanter i möjligaste mån.
  • Kommer du till oss för att köpa foder? Då kan vi komma ut med det och så swishar du oss!

Tack för att ni hjälper oss med detta så vi kan hålla oss friska och fortsätta ha vårt fina djursjukhus öppet och ta hand om alla era underbara djur. Vi finns här för er! 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.