Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Uppdaterad information om Covid-19

Bästa djurägare! Vi vill kort påminna om hur vi arbetar för att tillsammans minimera risken för virusspridning i dessa oroliga Corona-tider.

Vi tänker så här:

• Berätta redan när du ringer om du har förkylningssymptom eller om du är i riskgrupp så hittar vi en lösning som passar både dig och oss.

• På plats hos oss så är det antingen matte eller husse som följer med in (dvs en person per patient). Vi tar inte i hand när vi hälsar just nu och ev medföljare får vänta utanför. Vi har satt upp ett tält och utspridda sittplatser (i några fall även med bord), vilka är utplacerade runt om djursjukhuset.

• Inne med patienten håller vi avstånd till varandra och har alltid nytvättade händer.

• Vissa undersökningar kan vi göra utomhus. Ibland kan vi prata med er utomhus och sedan låna med ert djur in på kliniken för provtagningar mm.

• När det är dags att betala ser vi gärna att ni betalar med kort, swish eller faktura (via Svea Finans). Vi undviker alltså kontanter i möjligaste mån.

• Kommer du till oss för att köpa foder? Då kan vi komma ut med det och så swishar du oss!

Tack för att ni hjälper oss med detta så vi kan hålla oss friska och fortsätta ha vårt fina djursjukhus öppet och ta hand om alla era underbara djur. Vi finns här för er! Var rädda om varandra ❤️

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.