Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

SKK lanserar ny version av digitalröntgen

Idag den 5 oktober kommer SKK att lansera en ny version av deras tjänst digitalröntgen, som kallas SKK Röntgen. Den kommer i stora drag att fungera som den gamla tjänsten, men är uppdaterad med nya funktioner för att det ska bli ännu lättare att hantera tjänsten.

Den stora förändringen i tjänsten är att ni som hundägare i den nya versionen ska gå in via SKK.se och beställa din hunds röntgenavläsning innan tid bokas för röntgen. Du som ägare kommer också att förbetala SKKs avläsningsavgift via Dibs med ditt kontokort. Det innebär att anslutna kliniker inte längre kommer hantera SKKs avläsningsavgift.

Det gamla digitalröntgensystemet att avvecklas helt. SKK har gjort egna utskick till alla hundägare om detta. I korta drag är det alltså detta som är nytt.

  • Hundägaren betalar avläsningsavgiften direkt till SKK innan röntgen. Betalning för SKKs avläsning kommer du som hundägare att göra innan röntgen genom att logga in på en sida med hjälp av ditt bank-ID.
  • Certifikat via mejl. Efter avläsningen kommer resultatet att mejlas ut direkt till dig som hundägare. Certifikatet kommer alltså inte längre att skickas ut via post.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.