Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Nu söker vi en erfaren bilddiagnostiker till AniCura Kalmarsund!

Nu söker vi en erfaren specialist inom bilddiagnostik till Djursjukhuset i Läckeby och Citykliniken i Kalmar, som vill följa med på vår utvecklingsresa och växa tillsammans med oss. Du kommer att leda avdelningens arbete som vi vill vidareutveckla.

Under de senaste två åren har vi utvidgat våra diagnostiktjänster till att omfatta en 80-skiva Toshiba Aquillion Lightning SP CT-skanner och en 0,2 T Esaote Vet Grande MRT. Verksamheten är också fullt utrustad med digital radiografi, två GE Logiq E9 ultraljudsskannrar, en Siemens Actavis C-arm och PACS.

Hos oss får du möjligheten att påverka både din egen arbetssituation och framtidens djursjukvård. Låter det som en intressant utmaning? Då tycker vi att du ska söka till oss!

Läs mer och ansök här

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.