Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Kalmarsund

AniCura Läckeby Djursjukhus

Hos oss på AniCura Läckeby erbjuder vi tjänster inom akutsjukvård, neurologi, kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik och medicinska utredningar. Vi fungerar även som remissinstans där många patienter remitteras till oss från andra djurkliniker och djursjukhus.

För djurägare

Välkommen till AniCura Läckeby Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

0480-42 97 00

lackeby@anicura.se

Örntorp 201, 395 98 Läckeby

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Ett akut- och remittentdjursjukhus med bred komeptens

Vi är en del av AniCura Kalmarsund - tillsammans är vi ett akutdjursjukhus och sex djurkliniker som finns tillgängliga i Kalmar län för att ta hand om ditt djur.

På vårt djursjukhus i Läckeby har vi hög kompetens inom akutsjukvård, neurologi, kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik och medicinska utredningar. Vi fungerar även som remissinstans där många patienter remitteras till oss från närliggande djurkliniker och djursjukhus.

För att erbjuda hjälp till djur i behov av vård har vi alltid satsat på närvaro, därför har vi öppet akuten 08.00-22.00 varje dag på AniCura Läckeby Djursjukhus. Vi vill finnas när du behöver oss!

Här finns ett akutteam, veterinär, djursjukskötare och djurvårdare, på plats för att ta hand om ditt djur vid hastigt påkommen sjukdom eller vid olycksfall, alla årets dagar. 

Med ditt stöd och förtroende tillsammans med vår kunskap och omsorg, vill vi alltid  ge den vård som är bäst för ditt djur.  För oss är du viktig och vi strävar efter att alla stunder hos oss ska vara så bra och trygga som möjligt där du och ditt djur får ett mycket gott bemötande och den information som varje situation kräver.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke via länkar i våra meddelanden eller genom att kontakta oss på optout@anicura.se. Du kan ta reda på hur AniCura och vår ägare Mars Petcare samlar in och behandlar dina uppgifter, kontakta oss med frågor om integritet och utöva dina rättigheter via Mars Sekretesspolicy.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Aktuellt

  • Årets blodgivarhund 2023

    För fjärde året i rad har AniCura utsett Årets Blodgivarhund. Hundar från olika AniCurakliniker i Sverige var nominerade och på blodgivardagen 14 juni utsågs den sjuåriga flatcoated retrievern Uno till vinnare och fick vara gäst i TV4 Nyhetsmorgon. Han har lämnat blod hela 18 gånger och kommer från Rockneby utanför Kalmar.
    Läs mer om detta

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.