Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ner på denna sida under "senaste uppdateringar"

Laboratorium

AniCura Kalmar Djurklinik har ett eget laboratorium utrustat med modern apparatur för snabba analyser och provsvar på blod- och urinprover etc. Provsvaren ger oss värdefull information om ditt djurs hälsotillstånd, och är ofta helt avgörande för vidare behandling och medicinering. 

Vad händer med mitt provsvar?

Provsvar från laboratoriet får du som regel direkt vid ditt besök på djurkliniken. Prover som vi inte har möjlighet att analysera på vårt eget laboratorium skickas vidare till andra laboratorier både inom Sverige och utomlands, det dröjer då från ett par dagar upp till ett par veckor beroende på vad det är för slags analys innan vi får svar på proverna.


Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.