Sommarjobba hos oss

Brinner du för djursjukvård och ser framemot att spendera sommaren på en riktigt utvecklande arbetsplats? Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på AniCura Djursjukhuset under sommaren 2021! Vi vänder oss till dig som är djurvårdare, receptionist eller under utbildning till djursjukskötare eller veterinär.

Vår verklighet en dröm för de flesta andra. Nu har vi flyttat in i vårt nybyggda drömdjursjukhus. I Jönköpings västra utkant med naturen som närmsta granne har vi optimala förutsättningar att kunna bedriva en avancerad djursjukvård och möta 2020-talets vårdbehov. 

AniCura Djursjukhuset i Jönköping är regionens största djursjukhus med primärvård samt en stor andel akut- och remisspatienter. Vi har funnits i över 35 år och här arbetar omkring 100 personer. Här kan vi erbjuda ett spännande jobb i en händelserik och omväxlande miljö. Djursjukhuset är ett stort akutsjukhus där tempot är högt och variationen av patientfall stor. 

Är boende ett problem? Vi är behjälpliga och månar om att det inte ska vara en anledning till att inte ta chansen att låta oss lära känna varandra.

Sommarvikarie som djursjukskötare, djurvårdare, receptionist

VI SÖKER DIG som är legitimerad djursjukskötare, djurvårdare eller receptionist. Vi söker också dig som är under utbildning och kan arbeta som tillförordnad djursjukskötare. Efter sommarperioden kommer det att finnas möjlighet till förlängning av anställningen alternativt möjlighet att komma tillbaka under kommande semesterperioder.

Läs mer om oss och om tjänsten här. 

Sommarvikarie som veterinär eller tf. veterinär

VI SÖKER DIG som är legitimerad veterinär. Vi söker också dig som är under utbildning och kan arbeta som tillförordnad veterinär. Efter sommarperioden kommer det att finnas möjlighet till förlängning av anställningen alternativt möjlighet att komma tillbaka under kommande semesterperioder.

Läs mer om oss och om tjänsten här.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.