Chefsveterinär och veterinärchef till AniCura Jönköping

För ett år sedan stod ett av Europas modernaste djursjukhus färdigt i Jönköping. Här har vi på AniCura fått branschens bästa förutsättningar att möta både dagens och morgondagens vårdbehov. Men för att möta framtiden behövs mer än fantastiska lokaler. Nu söker vi två veterinärstjärnor till två absoluta nyckelroller; chefsveterinär och veterinärchef.

SOM CHEFSVETERINÄR är du veterinärmedicinskt ansvarig och leder arbetet för att säkerställa verksamhetens höga krav på vårdkvalitet och patientsäkerhet. Du rör dig nära verksamheten och är ett stöd till kollegor i frågor som rör ditt område. Som chefsveterinär ingår du i ledningsgruppen och bidrar aktivt i företagets strategiska utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta nära både djursjukhuschef och veterinärchef, som har personalansvaret för alla veterinärer.

Vi söker dig som drivs av att erbjuda en högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service. Du trivs med att ta ansvar, vill göra avtryck, tycker om att motivera kollegor och trivs med att handleda yngre veterinärer. Som chefsveterinär är du lösningsorienterad, har lätt för att samarbeta med andra och förmåga att se till hela verksamhetens bästa.

Du är en legitimerad veterinär med flera års klinisk erfarenhet inom smådjur. Ledarerfarenheter är meriterande, liksom specialisering inom veterinäryrket. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Läs mer om tjänsten här

SOM VETERINÄRCHEF blir din huvuduppgift att tillsammans med drivna medarbetare och chefskollegor arbeta för att göra en redan välfungerande verksamhet ännu bättre. Du blir chef för våra veterinärer och biomedicinska analytiker, omkring 25 personer, och en värdefull tillgång i företagets ledningsgrupp. Du kommer att arbeta nära både djursjukhuschef och chefsveterinär, som är medicinskt ansvarig för verksamheten.

Hur din roll utformas i detalj vill vi att du är med och bestämmer, men vi ser att en viss del av arbetet bör vara kliniskt i vår dagliga verksamhet. Hos oss är möjligheten stor att påverka tjänstens innehåll utifrån ditt intresse eller spetskompetens.

Vi söker dig som är en erfaren legitimerad veterinär och en naturlig ledare. Du är en konstruktiv kommunikatör som mår som bäst när du ser människor i din omgivning växa. Företagets expansiva fas ser du som något roligt – och en stor möjlighet! Du trivs i akutsjukhusets pulserande miljö och är van vid att agera både i det korta och långa perspektivet. Du brinner för verksamhetsutveckling och ser naturliga samband mellan våra tre grundpelare: vårdkvalitet, arbetsmiljö och ekonomi. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Läs mer om tjänsten här

ANICURA DJURSJUKHUSET erbjuder ett spännande jobb i en händelserik och omväxlande miljö. Här är varje dag unik, med utrymme för såväl rutinmässiga besök som akutfall, remisspatienter och komplexa utredningar. Hos oss får du arbeta i en engagerad omgivning präglad av kompetensutveckling, moderna teknikval och kompetenta kollegor.

AniCuras ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling av vår personal. Vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå målen om att erbjuda högsta vårdkvalitet och bästa kundservice.

BÅDA TJÄNSTERNA är tillsvidareanställningar på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta regionchef Ulrika Rosander via ulrika.rosander@anicura.se, tfn 0724-541 266 eller HR-chef Kajsa Albinsson via kajsa.albinsson@anicura.se, tfn 0766-777 167. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag.

ANICURA DJURSJUKHUSET i Jönköping är regionens största djursjukhus. Vi har funnits i över 35 år och här arbetar omkring 85 personer. På djursjukhuset bedrivs framgångsrik verksamhet inom t ex onkologi inklusive strålning, ortopedi, kirurgi, odontologi och oftalmologi. Vi har en rehabavdelning och vi är stolta över vår certifiering som Cat Friendly Clinic Gold. Vi arbetar med CT och ultraljud med den senaste tekniska utrustningen, och vår ambition är att i framtiden kunna komplettera vår bilddiagnostikavdelning med en MR-kamera.

Jönköping är en stad som växer och är vackert belägen vid Vätterns södra strand. Vår region är full av sjöar, skogsklädda berg, ängar och en två kilometer lång sandstrand mitt i stan. Vare sig du gillar stadskärnans puls med en mysig blandning av modern arkitektur och historisk bebyggelse eller föredrar landsbygden ett stenkast härifrån är det lätt att trivas. Jönköping ligger strategiskt placerad mellan Sveriges tre största städer.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.