Viktig information till våra besökare

Med anledning av COVID-19 uppdaterar vi kontinuerligt våra rutiner för att göra besöket så säkert som möjligt för dig som kund och vår personal. Nedan följer de rutiner som gäller från och med oktober 2021.

Uppdaterat oktober 2021

Munskydd_1x1.png

Alla som besöker oss behöver bära munskydd under hela besöket.

Vi har denna rutin för att skydda både er besökare och oss som arbetar här. Tillsammans gör vi vad vi kan för att minska smittspridningen. Har du inte ett eget munskydd så får du ett i vår reception.

Medan du väntar

Väljer du att sitta i vårt väntrum, tänk på att hålla avstånd till övriga kunder och personal. Vill du hellre vänta utomhus eller i din bil så kan du få en elektronisk sökare så att vi kan skicka en ljudsignal när det är din tur. 

Vid undersökningen

Du kan välja mellan att närvara på rummet eller om du så önskar vänta utomhus medan personalen tar hand om ditt djur. Endast en person får följa med in på undersökningsrummet. Undantag är vid röntgen eller ultraljud där undersökningen alltid sker med enbart personal i rummet.

Akuta fall.

Vi har öppet för akuta fall alla dagar kl 8-21. För att vi ska kunna ge ditt djur en så bra vård som möjligt vill vi att du ringer oss innan du kommer.

Butiken är öppen som vanligt, mån-fre kl 7.30-20.00, helgdagar kl 10-18.

För dig som är frisk är butiken öppet som vanligt, visa hänsyn och håll avstånd.

Handla i vår butik via mejl. 

Mejla er beställning till falun@anicura.se skriv Namn, Produkt, Storlek, Antal och när ni vill hämta varorna (mellan 8.00-17.00 på vardagar och 11.00-17.00 på helger). Invänta bekräftelse och vidare instruktioner via mejl. Betalning sker i förväg via Swish. Välkommen med din beställning!

Har du möjlighet att komma samma dag.

Vi ser dagligen över våra personalresurser och bokningslistor vilket innebär att vi vissa dagar har möjlighet att ta emot ett utökat antal av icke akuta veterinärbesök samt vaccinationer och kloklippningar. Har du möjlighet att komma samma dag, ring oss gärna tidigt på förmiddagen och hör om vi har möjlighet att ta emot.

Vi håller högsta hygienkrav.

Våra kliniker har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand.

Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

Noggrann handtvätt flera gånger om dagen.

Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök.

Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk.

Inte i händerna! Näsduken slänger du efter användning.

Inga besök om du känner dig sjuk i största allmänhet.

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning. Hjärtliga tack för visad hänsyn!

Du vet väl att du också kan få snabb kontakt med våra veterinärer mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen. Ladda ner appen på Google Play eller App Store.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.