Viktig information till våra besökare

Med anledning av COVID-19 uppdaterar vi kontinuerligt våra rutiner för att göra besöket så säkert som möjligt för dig som kund och vår personal. Nedan följer de rutiner som gäller från och med 10 december 2021.

Uppdaterat 10 december 2021

Alla som besöker oss behöver bära munskydd under hela besöket.

Vi har denna rutin för att skydda både er besökare och oss som arbetar här. Tillsammans gör vi vad vi kan för att minska smittspridningen. Har du inte ett eget munskydd så får du ett i vår reception.

Medan du väntar

Väljer du att sitta i vårt väntrum, tänk på att hålla avstånd till övriga kunder och personal. Vill du hellre vänta utomhus eller i din bil så kan du få en elektronisk sökare så att vi kan skicka en ljudsignal när det är din tur. 

Vid undersökningen

Du kan välja mellan att närvara på rummet eller om du så önskar vänta utomhus medan personalen tar hand om ditt djur. Endast en person får följa med in på undersökningsrummet. Undantag är vid ultraljud där undersökningen alltid sker med enbart personal i rummet.

Använd handsprit före och efter ditt besök.

 

Inga besök om du känner dig sjuk i största allmänhet.

 

Akuta fall.

Vi har öppet för akuta fall alla dagar kl 8-21. För att vi ska kunna ge ditt djur en så bra vård som möjligt vill vi att du ringer oss innan du kommer.

Butiken är öppen som vanligt, mån-fre kl 7.30-20.00, helgdagar kl 10-18.

För dig som är frisk är butiken öppet som vanligt, visa hänsyn och håll avstånd.

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning. Hjärtliga tack för visad hänsyn!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.