Viktig information till våra besökare

Med anledning av COVID-19 uppdaterar vi kontinuerligt våra rutiner för att göra besöket så säkert som möjligt för dig som kund och vår personal. Nedan följer de rutiner som gäller från och med oktober 2021.

Uppdaterat oktober 2021

Munskydd_1x1.png

Alla som besöker oss behöver bära munskydd under hela besöket.

Vi har denna rutin för att skydda både er besökare och oss som arbetar här. Tillsammans gör vi vad vi kan för att minska smittspridningen. Har du inte ett eget munskydd så får du ett i vår reception.

Medan du väntar.

Väljer du att sitta i vårt väntrum, tänk på att hålla avstånd till övriga kunder och personal. Vill du hellre vänta utomhus eller i din bil så går det också bra. Vi hämtar dig när det är din tur.

Vid undersökningen

Du kan välja mellan att närvara på rummet eller om du så önskar vänta utomhus medan personalen tar hand om ditt djur. Endast en person får följa med in på undersökningsrummet. Undantag är vid röntgen eller ultraljud där undersökningen alltid sker med enbart personal i rummet.” 

Butiken är öppen som vanligt, mån-fre kl 8-12 kl 13-17.      

För dig som är frisk är butiken öppet som vanligt, visa hänsyn och håll avstånd. 

Vi håller högsta hygienkrav.

Vår klinik har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand.

Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

Noggrann handtvätt flera gånger om dagen.

Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök.

Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk.

Inte i händerna! Näsduken slänger du efter användning.

Inga besök om du känner dig sjuk i största allmänhet.

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning. Hjärtliga tack för visad hänsyn!

Du vet väl att du också kan få snabb kontakt med våra veterinärer mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen. Ladda ner appen på Google Play eller App Store.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.