Byggarbete pågår

Framöver kommer vi att dela området utanför kliniken med ett gäng härliga byggarbetare. Det kommer kanske att bli lite rörigt och parkeringen kommer tillfälligt att få byta plats. Följ bara skyltningen när ni kommer till oss så ska allt gå bra.

Sommarinformation Arboga

Vi önskar alla våra patienter och djurägare en trevlig sommar!

Semesterperiod

Klinikens semesterperiod är veckorna 26-33. Det innebär att under dessa veckor är vi ca halva personalstyrkan på plats. Vi har öppet som vanligt alla vardagar 8-17 och göra allt vi kan för att hjälpa de djur som behöver oss. 

Vad får vänta till efter sommaren?

Under sommaren gör vi inte några profylaktiska operationer eller tandstenstagningar. Vi utför inte heller SKK-röntgen under samma period. Vi ber er vara ute i god tid när du behöver boka ett besök hos oss och kan besöket vänta till efter sommaren så ber vi er att vänta. 

AniCura-appen

För rådfrågning om ditt djurs hälsa ber vi dig att höra av dig till AniCura-appen. Genom appen kan du ha ett vanligt samtal, chatta eller videosamtal med en av AniCuras veterinärer. Appen har öppet varje dag melan kl. 07-22 och du laddar ner den där appar finns.

 

Vi önskar er alla en trevlig och lugn sommar! 

 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.