Byggarbete pågår

Framöver kommer vi att dela området utanför kliniken med ett gäng härliga byggarbetare. Det kommer kanske att bli lite rörigt och parkeringen kommer tillfälligt att få byta plats. Följ bara skyltningen när ni kommer till oss så ska allt gå bra.

Kastrationserbjudande för katter

Tillsammans med Djurskyddet Mälartassen har vi ett fint erbjudande för dig som ska kastrera din katt!

Kastreringserbjudandet är nu slut. 

 

Varför bör jag kastrera min katt?

Det kan finnas olika anledningar till att katter kastreras. Om inte katten ska användas i avel rekommenderar vi att låta den kastreras. Katter är väldigt fertila djur, en okastrerad honkatt kan snabbt bli dräktig om hon är ute. Två okastrerade katter kan ge upphov till 200 nya katter på två år! En kastrerad hankatt hamnar inte lika ofta i slagsmål, rymmer inte hemifrån i samma utsträckning och mår ofta bra av att slippa stressen som följer med revirmarkering och dominans. Vid kastration av hankatter bidrar man också till att minska antalet oönskade dräktigheter. Här har vi som djurägare ett stort ansvar.

I de nya djurskyddsreglerna från juni 2020 tydliggörs också att utekatter bör kastreras så att de inte bidrar till okontrollerad förökning. Läs mer här. 

Erbjudande

Från och med 12 februari erbjuder Djurskyddet Mälartassen dig som kastrerar din katt hos oss:

1000: - rabatt vid kastration av honkatt
500: - rabatt vid kastration av hankatt

ID-märkning ingår

I samband med kastreringen erbjuder vi en gratis ID-märkning i form av örontatuering, om katten inte redan är ID-märkt vill säga. ID-märkning rekommenderas starkt av flera skäl. Om katten försvinner är det naturligtvis viktigt att den som hittar katten kan komma i kontakt med ägaren. Det kan också hända att katten råkar ut för en olycka och förs till djursjukhus eller djurklinik. Då kan det vara särskilt viktigt att snabbt komma i kontakt med djurägaren, så att veterinären kan informera om kattens tillstånd och vidare behandling.

Pris

Kastration + ID-märkning(örontatuering)

Honkatt 790 :-
ord. pris 2010:- 

Hankatt 390:-
ord. pris 1110:- 

Hur tar jag del av erbjudandet?(erbjudandet är slut)

För att ta del av erbjudandet och för fullständig information måste du kontakta maila Mälartassen. Ett krav är att du även ID-märker och registrerar din katt på plats, detta bjuder vi på(örontatuering). 

Erbjudandet gäller endast hos oss på AniCura Arboga Djurklinik genom uppvisade av en blankett du fått från Mälartassen. 

 

I samarbete med

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.