Rehabilitering betyder direktöversatt ”att återgå till tidigare funktion”. Det innebär att djuret rehabtränas för att återanpassas till ett normalt liv.

Stockholm (Gärdet)

Sandhamnsgatan 65 115 28 Stockholm
Hitta hit 08-505 102 00

 

Rehab efter skada

Efter en skada eller operation är rehabiliteringen en viktig del av behandlingen. Vid besök hos fysioterapeuten får du veta hur skadan påverkar ditt djur och vad det kan innebära för framtiden.

Vi undersöker ditt djur och går igenom:  

Innan besök till rehabavdelningen behövs en veterinärbedömning av ditt djur för att vi ska kunna ge en trygg och säker behandling.

Om ditt djur behöver träning i en water treadmill (vattentrask) är ni välkomna till rehabmottagningarna på AniCura Djursjukhuset Albano eller AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen.

Friskvårdskontroll

Friska och aktiva sällskaps- och tävlingshundar är varmt välkomna för genomgång.  Vi undersöker hundens rörelser, muskulatur och leder. Vi analyserar undersökningsfynden utifrån vilken aktivitet din hund utför och ska klara av att utföra. Du får som djurägare information om eventuella behandlings- och träningsalternativ som bäst lämpar sig för din hund.

Vi erbjuder även massagebehandling i både förebyggande och behandlande syfte.

Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar eller för tidsbokning hos Leg. fysioterapeut Anna Eriksson Svensson, telefon 08-505 102 00!

Stockholm (Gärdet)

Sandhamnsgatan 65 115 28 Stockholm
Hitta hit 08-505 102 00