Många av våra djursjukhus och kliniker har även en butik där vi erbjuder ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampo, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott mm.

Stockholm (Gärdet)

Sandhamnsgatan 65 115 28 Stockholm
Hitta hit 08-505 102 00

Trivsam butik med stort sortiment

Vi säljer foder från ledande leverantörer som Hill's, Royal Canin och Specific. Fråga gärna personalen om råd kring foder och utfodring. Om vi inte har just ditt foder i lager kan vi oftast beställa hem det.

Förutom ett stort sortiment kvalitetsfoder säljer vi även friskvårds- och sjukvårdsprodukter, koppel, reflexer och annat nyttigt och kul för din fyrbenta vän.

Butiken har samma öppettider som kliniken, 8-21 måndag-onsdag, 8-17 torsdag-fredag.

Första-hjälpen-necessär

Vi har ofta kampanjer med olika teman och fina specialerbjudanden. Mer om dessa finner du under Aktuellt.

Något vi kan rekommendera att alltid ha tex hemma eller i bilen är vår oumbärliga (och snygga!) första-hjälpen-necessär.

Necessären innehåller allt du behöver för att lägga ett tassbandage, tvätta av en sårskada, m.m.

  • 1 rulle självhäftande bandage 38 mm x 1 meter
  • 2 rullar gasbinda 6 cm x 4 meter
  • 1 steril kompress 5x5 cm
  • 1 st sax i rostfritt stål
  • 1 st pincett i metall
  • 4 sterlia sårkompresser
  • 1 rulle tejp 25 mm x 10 m
  • 2 latexhandskar

Mått: 12 cm bred x 8 cm hög x 5 cm djup. Pris 99 kr.

Foder

Det finns en uppsjö av foder för din fyrfota vän och det är inte alltid lätt att veta vilket som är bäst. Det är flera aspekter som spelar in när du ska välja foder till din katt eller hund - ålder, hur mycket djuret rör sig, pälskvalitet, smakpreferenser och eventuella sjukdomar.

Våra djur behöver lättsmält foder som djuret kan tillgodogöra sig, som ger rätt mängd energi, vitaminer och mineraler i en bra balans. Det finns olika sätt se till att hunden eller katten får i sig detta och ett sätt är att ge den ett torrfoder eller blötfoder av en hög kvalitet.

Fodret som du köper hos veterinär kommer från tillverkare som forskar fram och utvecklar näringsriktigt foder som ger bra förutsättningar för ett hälsosamt liv. I våra butiker har vi medicinska foder för exempelvis övervikt, diabetes mellitus, gastrointestinala sjukdomar, dermatologiska rubbningar (t ex foderöverkänslighet), urinsten, njursjukdomar, leversjukdomar, hjärtsjukdomar, tandsjukdomar, foder för åldrande och för återhämtning.

Den gemensamma nämnaren för allt foder som säljs hos oss är att det genomgående är foder av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Kostrådgivning

För att tillgodose kattens och hundens alla näringsbehov måste dagsransonen av mat innehålla en mängd olika näringsämnen, både i rätta proportioner och i rätt mängd. Tänk på att ditt djur har olika utfodringsbehov under olika stadier i livet. Särskilda behov kan uppstå på grund av sjukdom eller oförmåga att ta upp ett särskilt näringsämne. Även faktorer som djurets aktivitetsnivå, storlek, ras och ålder spelar in vid val av foder. Vi har stor kompetens inom näringslära för djur, och vi hjälper dig gärna med att välja ett foder som är anpassat för just ditt djurs särskilda behov.

Stockholm (Gärdet)

Sandhamnsgatan 65 115 28 Stockholm
Hitta hit 08-505 102 00