AniPlan® - hälsoplan för ditt djur!

Vi erbjuder AniCura AniPlan® på Gärdets Djurklinik! AniPlan® är ett paket av förebyggande vårdtjänster som syftar till att ditt djur skall må bra och minska riskerna för allvarliga hälsoproblem.

Varför är en hälsoplan så bra?

När djuret mår bra och vardagen rullar på är det lätt att glömma årliga kontroller som är till för att förebygga och upptäcka problem i ett tidigt skede. AniPlan® ger regelbundna inplanerade hälsokontroller, ökad kunskap om ditt djur och mer frekvent dialog med kunnig djurhälsopersonal. Vi kallar till de undersökningar som ligger i hälsoplanen och veterinären lär bättre känna ditt djur och hans eller hennes specifika förutsättningar.

AniPlan® betalas via en fast månadskostnad. Förebyggande vårdtjänster till fast månadskostnad har under många år erbjudits utomlands där de blivit mycket populära och uppskattade av djurägare.

Hur fungerar det?

AniPlan® innebär att ditt djur får en hälsoplanering över året, till en fast, låg månadskostnad som betalas via autogiro. Du kallas automatiskt till kliniken för kontroller. I planen ingår bland annat de viktigaste undersökningarna och vaccinationerna som din veterinär bedömer att ditt djur har behov av.

Planen ger också rabatt på hela butikssortimentet inklusive foder. Du får även råd och vägledning om hur du själv kan förebygga problem och sjukdomar och kan ställa frågor om saker du funderar på eller är orolig över.

AniPlan® inkluderar olika tjänster av planerad förebyggande vård. AniPlan® är dock ingen försäkring och täcker inte sjukdom och olycksfall. Vi rekommenderar alltid att teckna djurförsäkring för att täcka oförutsedda händelser, oavsett om du väljer AniPlan® eller ej.

Vad ingår i AniPlan?

I AniPlan® Bas Hund/Katt ingår hälsokontroll, vaccination, tandkontroll, fria receptförskrivningar samt fria direktregleringar. I AniPlan Plus Hund/Katt ingår därutöver en veterinärkonsultation och ett blodprov. AniPlan® ger också rabatter på allt i butiken, men viktigast av allt är att du får en nära, regelbunden kontakt med kunnig djurhälsopersonal och ökad medvetenhet om ditt djurs hälsa.

Vad kostar det?

AniPlan® betalas via en fast månadskostnad om 99 kr (AniPlan® Bas) alt. 239-279 kr beroende på djurslag (Ani-Plan® Plus). Priset är kraftigt rabatterat och förväntas också leda till en lägre kostnad för veterinärvård över djurets hela livscykel.

Hur tecknar jag ett abonnemang?

Välkommen in på kliniken så hjälper vi till att teckna ditt abonnemang.

Ett tips!

Passa på att teckna ditt abonnemang när du ändå ska vaccinera din hund eller katt, så ingår vaccinationen i din AniPlan®!