Hudmottagning på Gärdet!

Nu kan vi erbjuda specialistmottagning för djur med hud- och öronproblem! Varje måndag finns Katarina Varjonen och Gittan Öhman på AniCura Gärdets Djurklinik.

Leg. veterinär Katarina Varjonen har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt i dermatologi och är Dipl ECVD.

Hon har tidigare arbetat som specialist på DjurAkutens hudmottagning, Edinburghs universitets hudspecialistmottagning och vid University of California Davis hudspecialistmottagning.

Idag har hon mottagning på Djursjukhuset Albano och Regiondjursjukhuset Bagarmossen och nu kan vi glädjande meddela att hon också finns en dag i veckan hos oss på Gärdets Djurklinik!

I hudteamet ingår även Birgitta Öhman, leg djursjukskötare med vidareutbildning inom hudsjukdomar. "Gittan" har tidigare arbetat på DjurAkutens hudspecialistmottagning och jobbar utöver Gärdets Djurklinik även på Albanos hudmottagning.

Boka tid hos Katarina för professionell hjälp att utreda och behandla alla former av hudbesvär och inflammatoriska öronsjukdomar. Bokning och information telefon 08-505 102 00.