AniCuras Valpskola

Välkommen till AniCuras digitala valpskola. Anmäl din valp till valpskolan och få månatliga nyhetsbrev med viktiga tips och råd anpassade för dig och din valp.
Anmäl din valp till valpskolan här

En digital valpskola för dig och din valp

I AniCuras digitala Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. De månatliga nyhetsbreven är anpassade efter valpens ålder. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag så får du 20% rabatt på ett butiksköp samt vaccination!
Anmäl din valp till valpskolan här

Att köpa valp

Att skaffa hund innebär mycket glädje, stort ansvar och en hel del beslut. Det är ett åtagande och en vänskap som gäller i många år och som kan väcka många frågor och funderingar - både innan valpköp och under hundens liv. Här kan du få svar på vanliga frågeställningar om raser, ekonomi, uppfostran och andra praktiska råd inför att skaffa valp.
Läs våra tips om vad du bör tänka på innan du skaffar hund
%

Anmäl din valp till valpskolan och få 20% rabatt!

Rabatten avser vaccination samt ett butiksköp på någon av våra kliniker eller djursjukhus.
Anmäl din valp till valpskolan här

Valpens första tid

Valpen ska utveckla sin personlighet, lära sig nya saker, bli en trygg individ och framför allt ska förtroende skapas i relationen mellan valpen och den närmaste familjen. Det är en omvälvande tid för er alla, som kräver mycket tid, tålamod och omtanke men är otroligt viktig för resten av er tillvaro tillsammans. Vi ger här några goda råd, som kan bidra till att ni får en bra start på ert gemensamma liv.
Läs våra tips inför din valps första tid hemma hos dig

Vilken hundras passar mig?

Har du inte hittat din drömvalp än? Valet av hundras bör baseras på din livsstil samt vad du önskar få ut av hundägarskapet. Som ansvarsfull hundägare är det viktigt att du läser på ordentligt så att du har kunskap om just den ras du är intresserad av, allt för att valet av ras ska bli så rätt som möjligt, både för hunden och för dig. Vi har skapat en hundrasguide för att matcha dig med din nya familjemedlem!

Till hundrasguiden

Att välja hundras

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.