Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Det viktiga samarbetet

Det viktigaste i valpens liv är relationen till dig som ägare. Att bygga upp ett samarbete er emellan genom motivation och belöning skapar en stark relation och förtroende för varandra.

Små övningar dagligen, ger en stabil hund med förhoppningsvis gott självförtroende. Positiv träning ger hunden lust att samarbeta, oavsett om hunden är familjehund eller ämnad för arbete. Genom att sätta dig in i hundars beteende, behov, uttryckssätt och mimik får du inte själv bara en bästa vän, du blir också hundens bästa vän.

Kontakta en veterinär

En digital valpskola för dig och din valp

I AniCuras digitala Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. De månatliga nyhetsbreven är anpassade efter valpens ålder. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag så får du 20% rabatt på ett butiksköp samt vaccination!
Anmäl din valp till valpskolan här

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.