Betalning sker i anslutning till avslutat besök. Vi önskar att våra kunder betalar med konto eller kreditkort. För allas vår säkerhet hanterar vi inte kontanter under jourtid och helger. Tack för ditt överseende med detta.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat kan vi i samband med besöket ordna med en direktreglering. Vi skickar då in underlaget för besöket direkt till försäkringsbolaget och du betalar endast din självrisk. För denna service utgår en avgift om 185 kronor. Självrisken varierar mellan olika bolag och vi har ingen möjlighet att undersöka huruvida ditt djurs försäkring täcker besökets kostnader. Vår rekommendation är därför att ni själva tar kontakt med ert försäkringsbolag innan besöket och hör vad som gäller för just ert djur. 

Faktura

I samarbete med Human Finans/Svea Ekonomi erbjuder vi flera olika möjligheter till delbetalning av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Avgiften för våra behandlingar kan t.ex. med Human konto delas upp på Faktura 1 månad – räntefritt.  Det utgår endast en avgift på 29 kr. Den effektiva räntan beräknad på kreditbeloppet 15,000 kr 2,34 % (maj 2019).

Grundkrav

Säg till att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar.

Kreditansökan kan också göras på egen hand via Human Finans hemsida. 

Agriakortet

På samtliga verksamheter inom AniCura kan du välja att betala ditt besök med Agriakortet. Agriakortet är ett VISA-kort som fungerar som ett vanligt kreditkort och även kan användas för att handla i butiker och ta ut kontanter i uttagsautomater.

Du behöver inte ha ditt djur försäkrat i Agria för att få lov att ansöka om Agriakortet.

Du som har ditt djur försäkrat i Agria har möjlighet att skadereglera direkt genom att betala med ditt Agriakort. Det betyder att du inte själv behöver lägga ut för hela kostnaden samtidigt som du får 200 kronor i rabatt på din fasta självrisk. Agriakortet är avgiftsfritt för dig som är kund i Agria.

Läs mer om hur du ansöker om, och skadereglerar, via Agriakortet.