Betalning sker i anslutning till avslutat besök. Vi önskar att våra kunder betalar med konto eller kreditkort. För allas vår säkerhet hanterar vi inte kontanter under jourtid och helger. Tack för ditt överseende med detta.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat kan vi i samband med besöket ordna med en direktreglering, vi skickar underlaget för besöket direkt till försäkringsbolaget. För denna service tar vi en avgift på 170kr. Du betalar då endast din självrisk. Självrisken varierar mellan olika bolag. Vi har inte möjlighet att undersöka huruvida djurets försäkring täcker era kostnader. Vår rekommendation är att ni själva tar kontakt med ert försäkringsbolag innan besöket och hör vad som gäller för just ert djur. 

Agriakortet

På samtliga verksamheter inom AniCura kan du välja att betala ditt besök med Agriakortet. Agriakortet är ett VISA-kort som fungerar som ett vanligt kreditkort och även kan användas för att handla i butiker och ta ut kontanter i uttagsautomater.

Du behöver inte ha ditt djur försäkrat i Agria för att få lov att ansöka om Agriakortet.

Du som har ditt djur försäkrat i Agria har möjlighet att skadereglera direkt genom att betala med ditt Agriakort. Det betyder att du inte själv behöver lägga ut för hela kostnaden samtidigt som du får 200 kronor i rabatt på din fasta självrisk. Agriakortet är avgiftsfritt för dig som är kund i Agria.

Läs mer om hur du ansöker om, och skadereglerar, via Agriakortet.