Betalning

Priser och försäkring - kort info för dig som vill veta mer

Från och med september 2019 är Erikslust Veterinärklinik kontantfria. Det innebär att vi enbart tar betalt via kortbetalning eller swish. Numera kan vi även erbjuda delbetalning via Svea Ekonomi. Du väljer själv hur mycket och i vilken takt du vill betala och kan dela upp din betalning i upp till 24 månader utan ränta. Vill du veta mer? Kika in på anicura.se och läs mer eller kontakta oss på 040 - 91 20 77. 

Uteblivet besök

Vid uteblivit besök på poliklinik debiteras en avgift på 400 kr och vid uteblivet besök på operation debiteras 600 kr. Vi uppskattar om eventuella ombokningar och avbokningar görs i god tid, dvs 24 h innan bokat besök. 

Vad innebär direktreglering?

Betalning sker alltid i samband med ett besök. Om du har försäkring och önskar direktreglering hjälper vi dig gärna med detta under försäkringsbolagens öppettider. 

En direktreglering innebär att du betalar din fasta samt rörliga självrisk till oss. Denna service tar vi betalt för i form av en direktregleringsavgift på 150 kr. 

Om du väljer att inte direktreglera besöket, utan betala hela beloppet till oss på plats, kan du själv skicka in kvittounderlaget till försäkringsbolaget för skadereglering i efterhand. Du får då istället en utbetalning från ditt försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag om du har frågor gällande din skadereglering/försäkring.

Många som besöker oss känner inte till vilken försäkring de har. Därför uppmanar vi alla våra kunder att, inför ett besök, ta reda på om djuret är försäkrat och i vilken omfattning. 

Låt oss prata pris!

Det kan ibland upplevas som jobbigt att prata kostnader i samband med vård. Tyvärr är missförstånd kring vad vård kostar den vanligaste orsaken till irritation och missnöje. Vår ambition är att diskutera behandlingsalternativ med dig och att löpande hålla dig informerad om pris under ditt djurs hela behandling. 

Hjälp oss gärna genom att fråga vad föreslagna undersökningar och behandlingsalternativ kostar.