Erikslust Veterinärklinik startade 1997 på Köpenhamnsvägen 44 i Malmö. Sedan dess har vi utökat och finns nu även på Köpenhamnsvägen 46.

Vår ambition är att ge våra kunder personlig service i kombination med förstklassig djursjukvård. Vi har specialiserat oss på undersökning och behandling av hundar, katter och mindre sällskapsdjur.

Erikslust Veterinärklinik grundades 1997 av Anita Leideman på Köpenhamnsvägen 44 i Malmö. Kliniken har sedan dess utökat och har sedan 2016 en helt ny operations- och tandavdelning med gasnarkos. Kliniken har ett eget laboratorium och har därmed möjlighet att granska urin-, blod- och hudanalyser. 2017 startade vi vår egen rehabilitering och kan numera erbjuda friskvårdskontroll och rehabilitering.
På kliniken arbetar veterinärer med lång erfarenhet, kompetens och intresse för såväl medicin som kirurgi. Här finns specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar och veterinär Anita Leideman har särskild kompetens inom hudsjukdomar. På kliniken arbetar välutbildade djursjukvårdare, legitimerade djursjuksköterskor och en diplomerad hundfysioterapeut.
Hösten 2018 blev Erikslust Veterinärklinik en del av Anicura.