Inför nyår

Nyår närmar sig och det börjar bli dags att tänka på din fyrbenta vän. Många hundar och katter upplever ett stort obehag av smällare och fyrverkerier. Med hjälp av diverse preparat kan rädsla och stress förhindras eller mildras hos ditt djur.

Vad kan du göra för att förhindra eller minska skotträdsla hos din hund eller katt?

För att förhindra och minska oro rekommenderas i första hand receptfria preparat så som Adaptil, iHarmoni eller Feliway. I vissa fall kan de olika preparaten kombineras och då ha en dubbel effekt. Det kan också vara bra att påbörja behandlingen i god tid innan situationen inträffar.

Vid stark oro under en särskild period kan vi skriva ut medicin, men ett besök måste då bokas in till veterinär.

Administrering av Sileo

Har du fått utskrivet Sileo till din hund men är osäker på hur du ska administrera medicinen? Gå gärna in på http://www.sileodog.com/se där du enkelt kan se hur Sileo administreras.

Har du frågor kring de olika produkterna, eller önskar du boka in ett besök är ni välkomna att kontakta oss på 040 – 91 20 77.

Vi vill också uppmärksamma er på att vi under jul och nyår kommer ha stängt hela vecka 52 samt den 30/12-01/01. Glöm inte att va ute i god tid när det gäller tidsbokning för recept av Sileo. 

Välkommen till Anicura Erikslust!