Betalning för ditt besök sker när besöket är avslutat och behandlingen avklarad. Hos oss på AniCura Kumla Djursjukhus kan du betala med kort eller Swish. Vi har tyvärr inga möjligheter att fakturera. Vi erbjuder delbetalning via Human Finans. Om du har ditt djur försäkrat betalar du i normalfallet till djursjukhuset och skickar själv kvittot till försäkringsbolaget. Vi kan också hjälpa till att skicka på direktreglering mot en avgift.

Vi är ett kontantfritt djursjukhus

2021 blev vi ett kontaktfritt djursjukhus och vi tar därför inte emot kontanter. Det går bra att betala med kort eller Swish. 

Direktreglering

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa dig att göra en direktreglering, under förutsättning att det är kontorstid och försäkringsbolagen är öppna. Direktreglering innebär att du betalar din del till oss, dvs. den fasta och ev. den rörliga självrisken samt de kostnader som inte försäkringen ersätter. Försäkringsbolaget ersätter sedan oss för de kostnader som din försäkring täcker och du slipper ligga ute med pengar. För att kunna göra detta behöver vi ditt djurs försäkringsnummer. Vid direktreglering tillkommer en administrationsavgift på 200 kronor.

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera olika möjligheter till finansiering av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Avgiften för våra behandlingar kan t.ex. med Human Finans delas upp på 12 månader - räntefritt. Det utgår endast en uppläggningsavgift på 295kr i samband med betalningen samt en månadsavgift på 29kr. Den effektiva räntan beräknad på kreditbeloppet 15000kr 8,25% (jan 2018). 

Grundkrav;

Säg till att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar. Kreditansökan kan också göras på egen hand via Human Finans hemsida.