Vikten av att aktivera sin hund med både nos och hjärna med Ann-Sofie Lindgren.

AniCura Kumla Djursjukhus bjuder in till en föreläsning med Ann-Sofie Lindgren.


Föreläsningen vänder sig till dig som har hund och är nyfiken på hur du enkelt kan aktivera din hund med både nos och hjärna. Ann-Sofie går igenom vikten av att aktivera sin hund både fysiskt och psykiskt i vardagen.


Under föreläsningen får du lära dig hur du kan motivera din hund att leta efter olika föremål eller godis i olika miljöer. Ann-Sofie berättar också om den växande hundsporten Nose work som är en aktiveringsform för både dig och din hund.


Du kommer också få lära dig hur du gör ett personspår och hur det enkelt kan genomföras var som helst som aktivering för hunden. Avslutningsvis får du även förslag på övningar som stärker muskulaturen och ökar smidigheten för hunden.

Tillfällen: 

Torsdag 11 april kl. 18.00 - 20.00 FULLT

Tisdag 16 april kl 18.00 - 20.00

Anmälan sker till rebecca.wrigby@anicura.se

Plats: AniCura Kumla Djursjukhus
Föreläsingen är gratis

*begränsat antal platser

Om Ann-Sofie Lindgren

Ann-Sofie är hundnörd i ordets rätta bemärkelse. Hon har bland annat tränat och tävlat i lydnad och bruks, personspår, personsök och patrullering kombinerat med lydnad, sedan 90-talet.


Ann Sofie brinner för hundars hälsa och mentalitet, aktivering och välmående. Hon är även domare i bruksprov och lydnad, samt lärare i hundtjänst. Har meriter med flertalet brukschampions, flera SM-kval och vann SM i bruks/spår med Vickulas Ettra 2009.