Sabina Håkansson med hunden Ibra

Så förbereder du valpen/unghunden till att bli en tävlingshund

Välkommen på föreläsning med vår ambassadör Sabina Håkansson.

Tisdag 27 augusti
Kl. 17.30 - 18.30
AniCura Kumla Djursjukhus

 

Har du en valp eller unghund som du vill förbereda för en kommande tävlingskarriär?

Under denna föreläsning får vi följa med Sabina Håkansson på hennes resa om hur hon leker och tränar sina hundar för att bli kommande tävlingshundar. Sabina använder bara positiv förstärkning i hennes träning och leker gärna in önskade beteenden. Hon jobbar också mycket med ”shaping” vilket innebär att hon själv vill att hunden ska bjuda på olika beteenden för att få sin belöning. Föreläsningen riktar sig till dig som vill förbereda din hund för att bli en kommande tränings och tävlingspartner oavsett hundsport och övningarna går att göra för både valpar, unghundar och äldre hundar. Sabina kommer både att föreläsa och visa vissa övningar praktiskt med sina egna hundar. 

Föreläsare: Sabina Håkansson, ambassadör för AniCura Kumla Djursjukhus

Sabina Håkansson har idag tre hundar som är 1, 2 och 5 år gamla. Hon har tävlat i agilitylandslaget och tagit flera medaljer både nationellt och internationellt. I fjol tog hon Lag-SM guld och året innan det tog hon ett brons individuellt. I framtiden är målet att ta en plats i VM-landslaget med hunden Ibra och att plocka fler SM-medaljer med hundarna. Det mesta av hennes fritid går år att träna och tävla med sina hundar. Sabina tränar och tävlar även sök och Rallylydnad. 

Våra medlemmar har förtur på alla våra föreläsningar och det har gått ut en inbjudnan med anmälningslänk. Är de medlem men har inte fått en inbjudan vänligen maila: rebecca.wrigby@anicura.se 

Välkommen med din anmälan, klicka Här.