Leg. Veterinär. Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar (1997) och Specialistkompetens i onkologi hund och katt (2007).

Nanna tog sin veterinärexamen 1987 och började därefter arbeta som klinikveterinär på Djursjukhuset i Borås samt som Distriktsveterinär. Sedan 1994 arbetar Nanna på AniCura Djursjukhuset i Jönköping.

Nanna tycker att det bästa med att arbeta på djursjukhuset är möjligheten att lära sig något nytt varje dag. Till djursjukhuset kommer många intressanta veterinärmedicinska fall. Kombinationen av alla varierande fall och möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor gör att arbetet alltid är intressant och vidareutvecklande.

Det bästa med att arbeta som veterinär är enligt Nanna möjligheten att göra skillnad för djuret och djurägaren samt att en dag aldrig är den andra lik, man lär sig något nytt varje dag.

Utbildning

Veterinärexamen 1987 vid SLU, Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala. Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar (1997) och Specialistkompetens i onkologi hund och katt (2007).

Specialområde

Specialist i Onkologi. Utför onkologiutredningar och diagnostik, strålbehandlingar samt cytostatikabehandlingar.