Toggle menu

Djurägare berättar

Människans och djurens relation är fantastisk. Ett husdjur blir din vän för livet, någon som alltid finns där om du är ensam, som älskar dig precis som du är.

På AniCura drivs vi av vår passion för djur och veterinärmedicinsk kunskap. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och är tacksamma för förtroendet vi får av alla djurägare. Här har vi samlat minnen från några av de hundar, katter, hussar och mattar som besökt oss.

8 maj 2017

Ni är bäst! Bemötandet mot både ägare och djur är i toppklass. Det märks att ni brinner för djuren och det känns tryggt. Sluta aldrig med det ni gör för ni gör det riktigt bra. STOR eloge och ÄNNU större tack för att ni finns för våra fyrbenta när de behöver er!

Izabelle
3 maj 2017

Akka hälsar från Tandådalen ! Varit ute på en drag tur med Kickspark . Hon lever med bra hälsa efter hennes konvalescens med sprucken livmoder vid jul tid för 3 år sedan.

Anders
Akka
3 maj 2017

Trött efter två dagars behandling av UVI + Addisson. Är väldigt nöjd, bra bemötande, och den service och behandling dem har, kan bara säga gott om alla ❤️

Kram pudeln Cilla
3 maj 2017

Är så imponerad av Anicura i Jkp och alla berörda veterinärer som gör sitt yttersta för Mango!!!! Alla samtal, sms och personliga kontakter som gjort att man på avstånd känt en trygghet som man verkligen är i behov av!!

Min främsta jaktkamrat o bästa vän är äntligen hemma och jag hoppas att det så förblir❤️

Carina
Mango
3 maj 2017

Supernöjd efter ännu ett träningspass i trasken😃 fick dock mersmak o ville bada skumbad hemma😉

Tack för proffsigt/trevligt bemötande, o tack för idag Ida!!

Vi är såå glada att detta erbjudande finns!

Kramar Bonzo m matte
3 maj 2017

Isa och jag vill tacka så mycket för det trevliga besöket! Lika trevligt varje gång! Så underbar personal!

Lina
Isa
3 maj 2017

Nu är det drygt 1 år sedan Pekka kom in akut till er efter en otäck skottskada. Han har inga bestående men förutom några förlorade tänder, och gjorde i höstas sin bästa älg och vildsvinssäsong! Vi tackar igen för bra vård!

Ann-Sofi
Pekka
3 maj 2017

Tjabo och hans matte är oerhört tacksamma för all hjälp när Tjabo hade så fruktansvärt ont. Mycket gott bemötande, professionell utredning och duktig personal!! Tack!

Emma
Tjabo
24 april 2017

Tack för att ni räddade Zebbe och för att ni tog så bra hand om honom tills han var pigg nog för att få komma hem. Ni gjorde ett fantastiskt jobb och vi är väldigt glada att det var just ni som tog hand om honom!

Pär & Amanda
Zebbe
13 april 2017

Fantastiskt och proffsigt bemötande igår då vi var där med vår ragdollhona Lucy:-)

Pia
Lucy
7 april 2017

Bästa mottagande, behövde nästan inte vänta. Tack vare er mår vår lille Thure mycket bättre:-)

Anna
Thure
3 april 2017

TACK för att ni har tagit hand om vår hund Akida! För att visa vår uppskattning får ni en liten present.

Varma Hälsningar från Ahmed och Emma med familj
Akida
28 mars 2017

Tack för er fina hjälp i vår svåra stund igår när min älskade hund Totte fick sluta sina dagar. Ni är fantastiska. Träffar alltid kunnig och empatisk personal hos er.

Frida
21 mars 2017

Stina som opererades av kris i mitten av november hälsar att hennes nya knä och korsband funkar toppen! Vi har haft två bakslag i vintras när det var halt och hon sträckte ljumsken men nu är vi på banan och travar på! Tack för all stöttning och för att ni har tagit så väl hand om lilla Stina på våra besök!

Anna
Stina
18 mars 2017

Jag vill bara tacka för eran underbara insats & erat jobb med min hund! Jag studerar på annan ort & min älskade Freja bor hos mina föräldrar för tillfället, hon fick åka in nästan en vecka hos er & jag trodde verkligen ett tag att jag skulle förlora henne. Jag kan inte tacka er nog för att ni inte gav upp hoppet. & jag tackar även alla som har möjligheten att låta deras hundar donera blod. Ni anar inte hur viktigt det är!

Ni är guld värda allihopa!

En totalt överlycklig matte, nu satsar vi på lugn & ro & ordentlig rehab
Freja
10 mars 2017

Tack all personal för omvårdnaden av lilla mig.

Dumle
8 mars 2017

Jag blev glatt överraskad idag, så fort jag o min älskade hund tassade in - glada trevliga människor mötte oss!! Vi testade på vattentrask för första ggn, blev varmt omhändertagna, och fick även väldigt bra information/tips m oss hem. Både jag o mitt hjärta ser redan fram mot nästa veckas träning!!!

Vickan
Bonzo
2 mars 2017

Vi vill tacka för all hjälp vi fick med Molly! Tyvärr klarade hon inte av kampen mot cancern. Extra stort tack till Nanna som gav Molly ett oerhört fint och värdigt avslut. Stora rosor till er alla!

Therese
26 februari 2017

Bengan tackar för den goda vården. Lycklig över att vara hemma igen!

Marie-Louise
Bengan
25 februari 2017

Kära personalen på Anicura i Jönköping,

Ett tack räcker inte. Tack vare er outtröttliga omvårdnad av Gimli så är han idag en pigg och glad buskorv på hela 13 kg! Tack vare er så har vi hittat en bra balans i hans kost och äntligen listat ut vad som funkar! Erat enorma engagemang har gjort så att han blir glad när vi åker till er! Tusen tack, orden räcker inte till!

// Gimli m. Matte och Husse

Gimli m. matte o husse
20 februari 2017

Varmt tack för all fantastisk vård Zingo har fått hos er. Utan er hjälp så hade Zingo inte överlevt. Ni är så duktiga, trevliga och kompetenta. Tack för allt ni gör för våra pälsklingar!

Carina
Zingo
20 februari 2017

Väldigt nöjd! Bra bemötande av trevlig och kompetent personal. Ganska stort och trevligt väntrum att sitta i. Gick även smidigt och snabbt att direktreglera mot försäkringsbolaget.

Veronica
20 februari 2017

Ville skicka en hälsning till er från vår Olivia som var hos er i vintras och opererades för magomvridning o vart illa däran - hon mår toppen idag och har blivit mormor också till 4 små valpar och älskar livet!

- Petra & Olivia

6 februari 2017

TACK för att ni räddade livet på min hund!

Stefan
Dyna
31 januari 2017

Den 25/1 var vi inne med våran lilla kille som hade analsäcksinflammation. Vi fick ett jätte bra bemötande och en helt underbar veterinär vid namn Caroline Vietz. Nu är han på bättringsvägen och sen blir det efterkontroll.

Husse & matte
Alfons
25 januari 2017

Hej, idag var jag hos er med min hund. Jag ville bara säga hur tacksam jag är för all bra hjälp jag fick och att ni var super trevliga. Ni är guld värda.. Super tack för hjälpen med allt. Mvh från mycket glada hundägare.

Giovanna & Erika
19 januari 2017

"Återkommer gärna " blev snabbare än jag hade trott. Vill säga stort TACK till alla som jobbat i helgen med min andra hund Jessie o hennes livmoder inflammation. Min man hälsar extra eloge till sköterskorna som fixat på henne bodyn. För honom var det ett omöjligt projekt när hon krånglat sig ur den igår natt!

Så tack än en gång för bra service!

Katarina
Jessie
15 december 2016

KRIS, Stort Tack för all hjälp med AXL samt trevligt bemötande!

Elisabeth, Sanna och Micke
AXL
4 december 2016

Tack all Ni som hjälpte mig när jag var sjuk. Nu är jag pigg och busig igen.

Puss & tass från Simon
1 december 2016

Mopsen Butch, med husse & matte tackar för all fin och god vård ni givit han.

Familjen
Butch
21 november 2016

Tack Karin & Carina för fantastisk service idag!

Izabelle
9 november 2016

Mitzi vilar upp sig efter operationen och hon mår bra, fast lite konstigt att ha tröja på. Matte och husse tackar Kris Camps och alla andra på Djursjkuhuset för bra vård.

Monika Johansson
Mitzi
1 november 2016

Vi vill ge er ett STORT TACK för all hjälp vi fick när vår chihuahua Tindra råkade illa ut. Vi är evigt tacksamma!

Kramar från Tindra med husse och matte
Tindra
12 oktober 2016

Jag ville bara tacka för bra omhändertagande av min lilla Olivia. Vi var först på besök och fick medicin och en tratt med oss hem till hunden. Vi var på återbesök 10 dagar senare för ev. Operation. Tur nog var tassen bättre och det behövdes ingen operation. Men allt var förberett och planerat. Stort tack till er som tog hand om Olivia och att ni hjälpte oss.

Justyna
Olivia
19 september 2016

Tack fina ni för att ni finns och att ni ger vår Smulan en chans!

Pernilla
Smulan
6 september 2016

Tack för ni var så rara med min prins Simon idag!

Milia
Simon
30 augusti 2016

Tack Caroline & Veronika för ni tog så väl hand om oss i Habo idag!

Ann
22 augusti 2016

Tack till all personal som jobbade under julhelgen och tog så väl hand om min Nicco, ni är guld värda! Vi är så tacksamma över att ha fått hem honom igen.

Nina
Nicco
19 augusti 2016

Tack för hjälpen idag Karin Andersson samt djursjukvårdaren som var med och tog hand om Yorick. Vi blev mycket väl mottagna och med ett trevligt bemötande gick vi hem med ett leende på läpparna och en hund som var lite trött men bättre.

Tack så mycket.

Lena
Yorick
8 augusti 2016

Mycket professionell service och härligt bemötande. Tack för att ni tog hand om min katt! Rekommenderas starkt!

Anders
5 juli 2016

Kenszo hälsar och tackar för ett mycket trevligt och professionellt bemötande i samband med hans egna möte med en huggorm. Hit åker vi mycket gärna igen även om det blir ett par mil extra , det är det värt för god vård. Tack!

Eva
Kenszo
2 juni 2016

Tack all personal på Djursjukhuset i Jönköping! För allt arbete ni fick kämpa med vår Akka Siberian Husky. Ni är guld värda allihopa! Vi är mycket tacksamma. Som kompisarna väntat där hemma !

Dalmatinern Cliff och blandras Huskyn Krista.
Akka
23 maj 2016

Jag skulle vilja tacka er fantastiska personal som gav mig o min sjuka vän ett otroligt bemötande från det vi kom in akut till det fruktansvärt jobbiga telefonsamtalet där vi tillsammans beslutade att Gaston skulle få somna in. Ni gjorde allt så rätt. Tack!

Ing-Marie
Gaston
18 april 2016

Världens största vårbukett vill vi ge er- alla underbara människor som jobbar hos er- för all omtanke ni gav våran Molle när han låg inne hos er.. Och till den underbara veterinären som inte ville ge upp riktigt än när hoppet kändes ute i fredags. Just nu njuter vi av att Molle svarat på penicillinet och är hemma och myser med oss! Fantastiska är ni!