I vår butik på AniCura Djursjukhuset i Jönköping säljs kvalitétsfoder och utvalda produkter för ditt djurs välbefinnande.

En näringsanpassad kost är oerhört viktigt för ditt djur. Fodret ska främja en säker tillväxt och en god framtida hälsa. Vi säljer foder till kattens och hundens hela livsstadier, från kattunge/valp till den äldre katten och hunden. Vi säljer även medicinska foder som är anpassade för att bota, förebygga eller understödja eventuell sjukdom. Det är inte lätt att välja foder, det är många faktorer som spelar in. Hos oss arbetar personal som är utbildad inom näringslära och kan hjälpa dig med rätt kostrådgivning åt just ditt djur.

Kampanjer och Erbjudanden:

Vi har fortlöpande AniCura-kampanjer samt kampanjer från våra leverantörer, kom in i butiken och titta vad vi har att erbjuda just nu eller håll koll under fliken aktuellt här på hemsidan.

Vi har bonuskort

Några av våra foder leverantörer erbjuder rabattkort eller lojalitetskort. Kom in till oss för att ta del av dessa! Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Här hittar du aktuella öppettider