För oss är djur livsviktiga. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och är tacksamma för förtroendet vi får. Därför arbetar vi tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för just ditt djur.

AniCura Djursjukhuset i Jönköping grundades 1983 av veterinären Lucas Sthare och drevs då som en kommunal stiftelse. År 2003 gick Djursjukhuset över till ett aktiebolag med sex delägare.

Vi arbetar inom medicin, kirurgi och ortopedi i välutrustade lokaler. Avancerad teknik, såsom röntgen, ultraljud, fiberoptik och EKG används rutinmässigt. Vi utför även specialuppdrag såsom ögonlysning, allergitester och tumörbehandling. I kombination med vårt välutvecklade laboratorium har vi stora diagnostiska möjligheter. Vi arbetar för att alltid kunna ge snabb och god service.

Sedan januari 2012 ingår Djursjukhuset i AniCura. Vi är idag ca 100 medarbetare som tillsammans tar emot cirka 20-22 000 patienter varje år. Efter 37 år i centrala Jönköping flyttades verksamheten i  oktober 2020 till helt nybyggda lokaler på Hedenstorp, strax väster om Jönköping. Det nya Djursjukhuset är ett av Europas modernaste.

Varmt välkomna!