Flera års universitetsstudier? Det är bara början.

Vi har precis byggt Sveriges modernaste djursjukhus, där vi flyttar in i oktober. Nu vill vi fortsätta bygga - ett ännu starkare lag och din karriär. Vi söker nu veterinärer och djursjukskötare till våra nya utvecklingsprogram Intro och Quattro.

Om introduktionsprogrammet Intro

För oss är det självklart viktigt med erfarna specialister. Men i vår expansiva fas är det också viktigt att hitta de vassaste nya veterinärerna och djursjukskötarna som vill bygga framtiden ihop med oss. Vi är naturligtvis intresserade av vad du kan idag, men att du har drivet, nyfikenheten och viljan att utvecklas är det som verkligen betyder något för oss.

Vi vill skapa riktigt spännande utvecklingsplaner för framtidens stjärnor och söker nu tre veterinärer och tre djursjukskötare för tillträde under hösten 2020. Du kommer erbjudas ett introduktionsprogram på alla våra avdelningar (poliklinik, akut/IVA, vård och operation) och en individuell utvecklingsplan som tar hänsyn till dina intresseområden och ger dig en snabb utvecklingstakt.

Vi riktar oss till dig som är nyutexaminerad eller har arbetat i några år. Som ännu inte har valt din specialisering och som under gott handledarskap vill prova hela vår verksamhets bredd. Vi kan erbjuda den attraktiva kombinationen av både utmaning och trygghet. Du kommer ha en brant inlärningskurva, men vi kommer vara där och stötta dig hela vägen. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss.

Programmet innehåller både intern- och extern utbildning, kurser i stresshantering och du kommer ansvara för att driva ett mindre projekt under introduktionsprogrammet. Du går under programmet igenom introduktion och utbildning på alla våra avdelningar, en i taget, med målet att du efter 1,5 år kan genomföra alla olika typer av schemapass, har utökat din yrkeskunskap och kanske funnit det du i framtiden vill inrikta dig mot. Programmet avslutas med en veckas auskultation vid en AniCura-klinik i ett annat europeiskt land. Efter genomfört introduktionsprogram får du ett diplom.

Vi håller öppet och finns för våra patienter och djurägare året runt, dygnet runt. Det kräver att vi arbetar utanför kontorstider, men gör också att du får se många olika typer av fall och utökar din erfarenhet. Hos oss kommer du efter genomförd introduktion att jobba cirka en kväll per vecka och en helg i månaden. Vi sätter en ära i att försöka anpassa schemat efter dina önskemål och ha en bra dialog om vad som är viktigt för dig.

Vill du veta mer om Intro eller anmäla ditt intresse? Hör av dig till Kajsa Albinsson, HR-chef via e-post eller ring 0766-777 167.

Detta är fördjupningsprogrammet Quattro

För oss är det självklart viktigt att ha ett lag med erfarna specialister. Men för att bli kompletta söker vi även de vassaste veterinärerna och djursjukskötarna som vill fördjupa sin kunskap och inleda sin specialisering tillsammans med oss. Vi vill skapa riktigt spännande utvecklingsplaner för framtidens stjärnor och söker nu två veterinärer och två djursjukskötare för tillträde under hösten 2020.

Du kommer erbjudas ett fördjupningsprogram inom det område du själv valt och en handledare som följer dig under programmet. Programmets längd är 2,5 år för sköterskor och 3 år för veterinärer.  Du erhåller en individuell utvecklingsplan som tar hänsyn till dina förkunskaper, intresseområden och personliga prioriteringar och som ger dig en snabb utvecklingstakt. Vi riktar oss till dig som har arbetat i minst fyra-fem år och som känner dig trygg i yrkets bredd och nu vill djupdyka praktiskt och teoretiskt i det område ditt hjärta brinner för.

Programmet innehåller både intern- och extern utbildning, praktisk handledning och du kommer ansvara för att driva ett mindre projekt under fördjupningsprogrammet. För att ytterligare få verktyg som är viktiga för din utveckling kommer du att gå en utbildning i kommunikation. Vi vill att vårt program ska kombinera teori och praktik och vara ett program som finns närvarande i din arbetsvardag, inte bara när du genomgår kursmoment. Du kommer att schemaläggas på avdelningar där du på bästa sätt kan utvecklas inom ditt område tillsammans med duktiga kollegor. Valet av extern utbildning görs tillsammans med chef och handledare och kan även planeras för att i vissa fall kunna vara ett första led i att t.ex. nå en masterexamen. Programmet avslutas med en veckas auskultation vid en AniCura-klinik i ett annat europeiskt land och du får ett diplom på genomfört fördjupningsprogram.

Vi håller öppet och finns för våra patienter och djurägare året runt, dygnet runt. Det kräver att vi arbetar utanför kontorstider, men gör också att du får se många olika typer av fall och utökar din erfarenhet. Hos oss kommer du efter genomförd introduktion att jobba cirka en kväll per vecka och en helg i månaden. Vi sätter en ära i att försöka anpassa schemat efter dina önskemål och ha en bra dialog om vad som är viktigt för dig.

Vill du veta mer om Quattro eller anmäla ditt intresse? Hör av dig till Kajsa Albinsson, HR-chef via e-post eller ring 0766-777 167.

Hur är det att arbeta vid ett stort akutdjursjukhus?

Det här är Katrien Govaert, leg. veterinär och ansvarig för akutmottagningen, som berättar om sitt jobb, arbetsplatsen och möjligheten att utvecklas.