Måndag 5 oktober slår vi upp portarna till nya AniCura Djursjukhuset på Hjortronvägen 8, på Hedenstorps södra industriområde. Fram till dess finns verksamheten kvar på Oskarshallsgatan 6, men med vissa begränsningar torsdag-söndag 1-4 oktober.

Det är ett omfattande planerings- och förberedelsearbete som nu pågår. Att flytta ett djursjukhus är ett stort projekt och därför ber vi dig som djurägare om förståelse för att vi tvingas till vissa begränsningar i verksamheten i samband med att flytten sker.

Akuten är öppen
Låt oss börja med det viktigaste av allt: Akutmottagningen är öppen. På akuten tar vi emot dig vars djur är i behov av akut vård. Vi tar emot akutpatienter på Oskarshallsgatan 6 hela vägen fram till söndag kväll 4 oktober, kl. 22.00. 

Flytten går 1-2 oktober

Under torsdag och fredag 1-2 oktober kommer stora delar av utrustning och maskiner flyttas från nuvarande djursjukhuset till de nya lokalerna på Hedenstorp. Det kommer under dessa dagar inte att vara möjligt att boka några ordinarie besök hos oss. Butiken kommer att vara stängd från fredag 2 oktober, kl. 15.00 fram till öppning på Hedenstorp måndag 5 oktober, kl. 08.00.

Rehab kvar på Oskarshallsgatan en tid

Du som bokat besök på vår rehabavdelning under oktober får fortsätta att besöka oss i våra ”gamla” lokaler på Oskarshallsgatan ett litet tag till. Det beror på att vi, som en följd av COVID-19, dessvärre inte hunnit få all utrustning som behövs för att starta upp rehabilteringsverksamheten på Hedenstorp. Därför blir vi kvar ett litet tag till. Vilket datum som flytten av rehab sker får vi återkomma till.

Tack för dessa 37 år - vi ser framemot många fler!

Avslutningsvis vill vi tacka alla er som besökt oss i våra lokaler på Oskarshallsgatan under de 37 år som vi verkat där. Vi hoppas att ni är lika nyfikna som vi är på att få besöka våra nya, fantastiskt fina lokaler på Hjortronvägen. Vi ser framemot att få träffa er och få hjälpa era djur där. 

Ny adress f.rom. 5 oktober 2020:

AniCura Djursjukhuset i Jönköping
Hjortronvägen 8
554 75 Jönköping

Varmt välkommen!