Många av våra djursjukhus och kliniker har även en butik där vi erbjuder ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampo, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott mm.

Hässleholm

Stjärnfallsvägen 9 281 43 Hässleholm
Hitta hit 0451-846 00

Välkommen till vår stora och fina butik, som har det mesta du behöver till ditt djur. Här finns djurvårdsprodukter av högsta kvalité!

Foder för friska och sjuka djur
Vi har foder och kosttillskott till din hund och katt från valp och kattunge till vuxen och senior. Vi har utbildade kostrådgivare som hjälper er att hitta rätt foder med hänsyn till ålder, vikt , aktivitetsnivå mm. Välkommen hit med ditt djur för kostrådgivning.

Vi har valt att sälja kvalitetsfoder från Royal Canin, Hills och Specific.

Det finns även dietfoder i butiken som ditt djur kan behöva vid olika sjukdomstillstånd. Vid sjukdom är det veterinären som ordinerar fodret.

Tillbehör
Vi har ett stort urval av tillbehör till hund och katt såsom bandagematerial, schampo, leksaker, koppel, selar, halsband mm. Vi har även tugg och godsaker till speciella tillfällen.

Butiken har öppet 08.00-21.00 alla dagar året om!

Vi har nu utökat vår bemanning i butiken under helgerna mellan 10.00-19.00 . Vi
välkomnar er varmt att besöka vår butik denna tid under dagen.

Övrig tid prioriterar vi akuta patienter därför kan väntetid förekomma!

Välkomna in i shopen!!

 

Foder

Det finns en uppsjö av foder för din fyrfota vän och det är inte alltid lätt att veta vilket som är bäst. Det är flera aspekter som spelar in när du ska välja foder till din katt eller hund - ålder, hur mycket djuret rör sig, pälskvalitet, smakpreferenser och eventuella sjukdomar.

Våra djur behöver lättsmält foder som djuret kan tillgodogöra sig, som ger rätt mängd energi, vitaminer och mineraler i en bra balans. Det finns olika sätt se till att hunden eller katten får i sig detta och ett sätt är att ge den ett torrfoder eller blötfoder av en hög kvalitet.

Fodret som du köper hos veterinär kommer från tillverkare som forskar fram och utvecklar näringsriktigt foder som ger bra förutsättningar för ett hälsosamt liv. I våra butiker har vi medicinska foder för exempelvis övervikt, diabetes mellitus, gastrointestinala sjukdomar, dermatologiska rubbningar (t ex foderöverkänslighet), urinsten, njursjukdomar, leversjukdomar, hjärtsjukdomar, tandsjukdomar, foder för åldrande och för återhämtning.

Den gemensamma nämnaren för allt foder som säljs hos oss är att det genomgående är foder av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Kostrådgivning

För att tillgodose kattens och hundens alla näringsbehov måste dagsransonen av mat innehålla en mängd olika näringsämnen, både i rätta proportioner och i rätt mängd. Tänk på att ditt djur har olika utfodringsbehov under olika stadier i livet. Särskilda behov kan uppstå på grund av sjukdom eller oförmåga att ta upp ett särskilt näringsämne. Även faktorer som djurets aktivitetsnivå, storlek, ras och ålder spelar in vid val av foder. Vi har stor kompetens inom näringslära för djur, och vi hjälper dig gärna med att välja ett foder som är anpassat för just ditt djurs särskilda behov.

Hässleholm

Stjärnfallsvägen 9 281 43 Hässleholm
Hitta hit 0451-846 00