Toggle menu

Uppfödarregistret i Stockholm


Vi på AniCura Stockholms Regiondjursjukhus, dvs. Djursjukhuset Albano, Regiondjursjukhuset Bagarmossen och Gärdets Djurklinik, strävar hela tiden efter att bli bättre. Vi vill ge våra patienter det där lilla extra som är så viktigt i valet av djursjukhus, klinik och veterinär. För några år sedan startade vi i den andan ett samarbete med uppfödare i Stockholmsregionen där de drivande faktorerna är inspiration, fackkunskap och erfarenhetsutbyte. Samarbetet blev så småningom ett populärt uppfödarregister som idag har flera hundra medlemmar.

Skicka in anmälningsformuläret eller anmäl dig via e-post!

Du som varit medlem i Uppfödarregistret tidigare (och har ett blått uppfödarkort) måste ansöka på nytt för ett fortsatt medlemskap fr o m 1/1 2016.

Du kan använda formuläret nedan eller skicka ett e-postmeddelande med motsvarande uppgifter till stockholm.uppfodare@anicura.se.

När vi får din anmälan noterar vi medlemskapet i vårt journalsystem där receptionspersonalen på våra tre enheter alltid ska hitta informationen när du besöker oss med dina djur.

Vi skickar en bekräftelse via e-post med information om dina medlemsförmåner, men du får inget medlemskort. Ditt medlemskort är helt enkelt en giltig legitimation.

Välkommen med din anmälan till nya Uppfödarregistret!

Uppfödare av