Halva priset på fullständig knölkoll!

Under perioden 14 oktober till 10 november ger vi 50% rabatt på fullständig knölkoll av hund och katt! Då ingår undersökning, cellprovtagning och analys. Hos oss på Albano blir det 990 kr! Boka online!

Boka knölkoll online!

Du kan boka din knälkoll online här!

990 kr för en fullständig koll!

Under kampanjperioden betalar du endast 990 kr för en fullständig koll med veterinärundersökning, samt cellprovtagning och analys av en knöl. Enbart undersökning kostar under kampanjen 490 kr.

Om ditt djur har en knöl som behöver behandlas eller utredas vidare efter en första analys har vi alla resurser att göra det på Albanos Onkologimottagning.

Boka via telefon 08-505 304 00 eller online!

Du bokar kampanjtiderna för knölkoll på AniCura Djursjukhuset Albano antingen online eller som vanligt via telefonrådgivningen 08-505 304 00. 

Om du har närmare till någon annan av AniCuras kliniker hittar du kontaktuppgifter via länken nedan. Alla har samma erbjudande om 50% rabatt på knölkoll under kampanjperioden.

Fakta, råd och kontaktuppgifter

Här kan du läsa om knölar, hur du själv kan undersöka ditt djur,  vad det innebär om ditt djur har en knöl m.m, samt hitta kontaktuppgifter till AniCuras kliniker i Sverige.