Välkommen till Hudmottagningen på AniCura Djursjukhuset Albano! Här erbjuder vi undersökning, diagnostisering och behandling av sjukdomstillstånd såsom allergier, hud- och öroninfektioner, parasitinfestationer, håravfall och immunologiska sjukdomar som påverkar huden, klorna och hörselgångarna.

Mottagningens erfarna veterinärer och sköterskor utför en grundlig undersökning och utvärdering av orsaken till ditt djurs problem för att finna den bästa behandlingen.

Tillsammans med dig som djurägare strävar vi till att diagnostisera och skräddarsy den behandlingsregim som passar ditt djur och dig bäst.  Vi har ett nära samarbete med framför allt neurologi-, medicin- och bilddiagnostikmottagninen samt avdelninen för mjukdelskirurgi för att vid behov kunna erbjuda ditt djur den bästa vården vid komplexa sjukdomstillstånd. Vi utreder och behandlar bland annat;

Vid hudmottagningen på AniCura Djursjukhuset Albano arbetar:

Välkommen att kontakta oss för information och tidsbokning via telefon 08-505 304 60 (helgfria tisdagar 13:30-14:30) eller via e-post albano.hudmottagning@anicura.se.