Viktig information till våra besökare

Pandemin pågår fortfarande. Vi vill hålla oss friska så vi kan fortsätta ha verksamheten öppen och ta hand om era djur. Vi vill även att ni ska känna er trygga när ni kommer hit med era djur. Därför ber vi dig som känner minsta förkylningssymtom att inte besöka oss, utan boka om din tid eller be någon frisk person komma in med djuret. Vill du inte komma in? Ring oss så löser vi det!

Senast uppdaterad 2 mars 2022, se senaste uppdateringarna längst ner på sidan. 

Besök inte oss om du har sjukdomssymtom

Be någon annan komma in med ditt djur eller ta hjälp av vår AniCura-app. Har du ett akut sjukt djur och måste komma hit själv, ring oss innan så vi kan hämta upp ditt djur utomhus med skyddsutrustning.

Använd gärna munskydd

Vi som arbetar här är i nära kontakt med väldigt många djurägare varje dag. Därför ombeds du använda munskydd under ditt besök hos oss när vi inte har möjlighet att hålla avstånd. Viss personal kommer fortsatt endast träffa djurägare som bär munskydd under hela besöket. Munskydd hittar du i entrén eller vid någon av våra munskyddstationer runtom i huset. 

Vår butik är öppen!

Vi hjälper dig gärna med att hämta de butiksvaror du är intresserad av till dig som väntar utomhus. Ring vår butikspersonal på 08-505 304 10. Du är även välkommen in i vår butik, om du är helt frisk såklart. 

Våra riktlinjer i korthet

Kontaktuppgifter och övriga upplysningar

Vi vill även förvarna om att vi inte tar emot kontanter.

Våra kontaktuppgifter:

Telefon: 08-505 304 00

Kontaktuppgifter till butiken:

Telefon: 08-505 304 10

Foderbeställningar kan även göras till vår mail: albano.foderbestallning@anicura.se

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning. Hjärtliga tack för visad hänsyn!

 

Senaste uppdateringar

2022-03-02: Uppdaterade riktlinjer: frivilligt att bära munskydd. 

2022-02-09: Uppdaterade riktlinjer: vi rekommenderar munskydd där det inte är möjligt att hålla avstånd.

2021-12-13: Uppdaterade riktlinjer, vi rekommenderar munskydd i högre utsträckning och uppmanar djurägare att komma ensam till besöket. Endast en besökare är välkommen in.

2021-09-29: Uppdaterade riktlinjer, frivilligt att bära munskydd och vi uppmanar dig att undvika trängsel i vår reception.

2021-05-31: Förtydligande om att riktlinjerna även gäller dig som har antikroppar eller är vaccinerad.

2021-02-24: Om du inte vill komma in i och ta nummerlapp kan du ta en digital nummerlapp.