Ändrade öppettider under sommaren 2022

Vi har under en tid sett att antalet patienter som söker sig till vår akutmottagning drastiskt minskar efter klockan 21 trots att vi i dagsläget har öppet till klockan 22. Många av våra djurägare söker akutvård tidigare under kvällen eller under eftermiddagen, och när vi inte kan möta det stora behovet av akutvård under dessa timmar behöver vi därför många gånger sätta stopp för att ta in ytterligare patienter.

Med detta som grund har vi på Albano beslutat att bemanna upp ordentligt dagtid med de resurser som vi har att tillgå i semestertider genom att komprimera våra öppettider något under sommaren 2022. Detta för att säkerställa att vi ska kunna möta det behov vi ser av akutvård tidigare under kvällen samt för att upprätthålla den patientsäkerhet vi alltid eftersträvar.

Vi kommer därför att stänga AniCura Djursjukhuset Albano en timme tidigare alla dagar, det vill säga klockan 21, under perioden 6 juni till 28 augusti 2022. Vi kommer att öppna samma tider som tidigare, alltså klockan 7 på vardagar och 10 på helgdagar.

Vi hoppas på att denna lösning kommer möjliggöra det för oss att hjälpa fler djur under de timmar vi ser att de behöver oss som mest, även under semestertider.

Öppettider 6 juni till 28 augusti 2022

Måndag till fredag 7-21

Lördag och söndag 10-21

Helgdagar 10-21