Kastrationskampanj 20% rabatt

Kastrationskampanj 20% rabatt

Kampanjen gäller 10 februari - 31 mars

Kampanjpris Honkatt 1008 kr
Ord pris. 1260 kr

Kampanjpris Hankatt 488kr
Ord pris. 610 kr

Vid kastrationen får du även en påse Hills Vetessential Neutred Cat 250g.

För att boka ring oss på 0150-528 80

 

Varför Kastreras katter?

Det kan finnas olika anledningar till att katter kastreras. Om inte katten ska användas i avel är det vara en god idé att låta katten kastreras. Katter är väldigt fertila så en okastrerad honkatt kan snabbt bli dräktig om hon är ute. Två okastrerade katter kan ge upphov till 200 katter på två år! En kastrerad hankatt hamnar inte lika ofta i slagsmål, rymmer inte hemifrån i samma utsträckning och mår ofta bra av att slippa stressen som följer med revirmarkering och dominans. Vid kastration av hankatter bidrar man också till att minska antalet oönskade dräktigheter

 

ID-märkning och vaccination

I samband med kastreringen rekommenderar vi en ID-märkning, om katten inte redan är ID-märkt vill säga. ID-märkning rekommenderas starkt av flera skäl. Om katten försvinner är det naturligtvis viktigt att den som hittar katten kan komma i kontakt med ägaren. Det kan också hända att katten råkar ut för en olycka och förs till djursjukhus eller djurklinik. Då kan det vara särskilt viktigt att snabbt komma i kontakt med djurägaren, så att veterinären kan informera om kattens tillstånd och vidare behandling.

Vi rekommenderar också att vaccinera katten vid detta tillfälle om den saknar tidigare vaccination. En vaccinerad katt kan undvika smittspridning och allvarliga sjukdomar.

*Vi fyller upp alla tider vi har under kampanjperioden.