Vi firar 10 års jubileum!

Vi på AniCura Djurkliniken i Katrineholm firar 10 år i våra fina lokaler på Rosenholmsvägen. Det vill vi självklart fira tillsammans med våra fyrfotade vänner och djurägare.

Torsdag 14 november
kl. 15.00 - 19.00
AniCura Djurkliniken i Katrineholm

Djurkliniken grundades redan år 1984 på Friggargatan i Katrineholm och 2009, för 10 år sedan, flyttade vi till nybyggda lokaler på Rosenholmsvägen.

Vi bjuder därför in till en festlig eftermiddag för hela familjen, för både stora, små och för våra fyrbenta vänner. Tillsammans firar vi klinikens 10 års jubileum i våra fina lokaler.

Jubileumserbjudanden

Lilla veterinärskolan

För barnen finns det möjlighet att vara med på Lilla veterinärskolan och själva prova på att vara barnveterinär. Alla  som är med på Lilla veterinärskolan får ett diplom. Ta med ett eget gosedjur att plåstra om eller låna ett på kliniken. 

Djurfotografering

Ta med ditt djur till kliniken och låt vår duktiga fotograf ta proffsiga bilder. Du behöver inte boka någon tid, vi kör drop in hela eftermiddagen. Fotografen kommer från Studio Express och att låta fotografera sitt djur är gratis. Du väljer sedan själv om du vill köpa dina bilder eller inte.