Välkommen att söka till oss

Bli vår nya veterinär i Katrineholm

AniCura Djurkliniken i Katrineholm är en lokal djurklinik med personligt engagemang. Vi är idag 18 personer som bedriver djursjukvård av hög klass i fina lokaler med goda utvecklingsmöjligheter. Vi genomför en rad olika behandlingar där vi bland annat erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, ögonutredningar, ögonlysning, tandsjukvård och tar även emot akuta sjukdomsfall. Vi har öppet dagtid 08–17.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad smådjursveterinär, gärna med några års erfarenhet inom medicin. Har du erfarenhet av ortopedi är det ett plus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din passion för djur. Du är positiv och skicklig i ditt bemötande. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter högt. Din egen initiativförmåga är mycket viktig, liksom förmågan att arbeta i att samverka i en mindre grupp. Du drivs av att skapa den bästa djursjukvården.

Hos oss får du möjligheten att påverka både din egen arbetssituation och framtidens djursjukvård. Låter det som en intressant utmaning? Då tycker vi att du ska söka till oss! 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett roligt och givande arbete som veterinär på en personlig smådjursklinik. Du kommer arbeta med kompetenta, hjälpsamma och mycket trevliga kollegor.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål.

Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner. AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vårt team?

Sista ansökningsdatum är 13 maj 2020. 

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Klinik- och veterinärchef Eva Quist på mailadress: eva.guist@anicura.se

HR-Chef Mälardalen Anna Huzelius på mailadress: anna.huzelius@anicura.se 

Ansök här