Många av våra djursjukhus och kliniker har även en butik där vi erbjuder ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampo, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott mm.

Linköping (Djurdoktorn)

Bonnorpsgatan 2 58273 Linköping
Hitta hit 013-27 08 97

I väntrummet och mottagningen på AniCura Djurdoktorn har vi vår moderna och ljusa reception och butik med stora fönster utåt. Butiken är utrustad med välsorterade hyllor med högkvalitativt frisk- och veterinärfoder från några av markadens största leverantörer gällande hund och kattfoder. Du hittar fabrikanterna Royal Canin, Hill's, Specific och Acana.

Till mindre sällskapsdjur säljer vi Oxbows basfoder för marsvin, vi har även foder till kaniner från Kruuse.

Oavsett vilken fodertyp ni behöver - valpfoder, vuxenfoder, kastratfoder, seniorfoder eller medicinska foder - så kan vi hjälpa er med svar på frågor eller funderingar.
Självklart tar vi emot beställningar om något foder inte skulle finnas hemma.

På våra hyllor kan du också hitta en mängd djurvårdsartiklar som schampon, ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott, klotänger, kattsand, selar, leksaker m.m.

Butiken är öppen under klinikens ordinarie öppettider 08:00-17:00.

Parkera kan du göra gratis direkt utanför mottagningen.

Foder

Det finns en uppsjö av foder för din fyrfota vän och det är inte alltid lätt att veta vilket som är bäst. Det är flera aspekter som spelar in när du ska välja foder till din katt eller hund - ålder, hur mycket djuret rör sig, pälskvalitet, smakpreferenser och eventuella sjukdomar.

Våra djur behöver lättsmält foder som djuret kan tillgodogöra sig, som ger rätt mängd energi, vitaminer och mineraler i en bra balans. Det finns olika sätt se till att hunden eller katten får i sig detta och ett sätt är att ge den ett torrfoder eller blötfoder av en hög kvalitet.

Fodret som du köper hos veterinär kommer från tillverkare som forskar fram och utvecklar näringsriktigt foder som ger bra förutsättningar för ett hälsosamt liv. I våra butiker har vi medicinska foder för exempelvis övervikt, diabetes mellitus, gastrointestinala sjukdomar, dermatologiska rubbningar (t ex foderöverkänslighet), urinsten, njursjukdomar, leversjukdomar, hjärtsjukdomar, tandsjukdomar, foder för åldrande och för återhämtning.

Den gemensamma nämnaren för allt foder som säljs hos oss är att det genomgående är foder av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Kostrådgivning

För att tillgodose kattens och hundens alla näringsbehov måste dagsransonen av mat innehålla en mängd olika näringsämnen, både i rätta proportioner och i rätt mängd. Tänk på att ditt djur har olika utfodringsbehov under olika stadier i livet. Särskilda behov kan uppstå på grund av sjukdom eller oförmåga att ta upp ett särskilt näringsämne. Även faktorer som djurets aktivitetsnivå, storlek, ras och ålder spelar in vid val av foder. Vi har stor kompetens inom näringslära för djur, och vi hjälper dig gärna med att välja ett foder som är anpassat för just ditt djurs särskilda behov.

Linköping (Djurdoktorn)

Bonnorpsgatan 2 58273 Linköping
Hitta hit 013-27 08 97