Betalning och direktreglering

När ditt besök är klart är det dags för betalning. Här på AniCura Djurdoktorn i Linköping kan du betala med följande betalningsmetoder:

Direktreglering

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa till med direktreglering efter besöket.

Vi skickar då in dagens kvitto till ditt försäkringsbolag och får tillbaka ett svar på hur mycket de ersätter. Detta innebär att du betalar din fasta självrisk och eventuella rörliga självrisk till oss vid besöket. Resten av kostnaderna för ditt besök betalar ditt försäkringsbolag direkt till oss.

Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. På försäkringsbrevet står försäkringsnummer samt villkor för den rörliga och fasta självrisken. Vi debiterar en avgift i samband med direktreglering.  

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolaget skicka då ut ersättningen direkt till dig. Tänk på de har olika lång handläggningstid.

För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

Agriakortet

Vill du ha hjälp med att dela upp kostnaden för ditt djurs veterinärvård? Genom Agriakortet kan du välja en rad olika betalningslösningar utifrån vad som passar din situation bäst. Du kan exempelvis välja att skjuta upp din betalning i upp till 4 månader, eller delbetala räntefritt upp till 12 månader, med en kreditgräns upp till 100 000 kr.

Du kan enkelt ansöka redan idag. Receptionen hjälper dig.