Djurdoktorn i Linköping är sedan December 2012 en del av AniCura.

Ambitionen har varit att bli en veterinärklinik med erfaren personal som djurägare och djur ska känna igen. Vi har också haft ambitionen att hålla en hög utbildningsnivå och modern utrustning.

Djurdoktorn startade 1999 som en filial till Djursjukhuset i Jägarvallen för att komma närmare till djurägare i city. 2001 delades bolaget och veterinär Sven Ödman tog över Djurdoktorn.  

Vi är den personliga djurkliniken med hög tillgänglighet där du vanligtvis kan få tid samma dag eller dagen därpå. Hos oss finns goda möjligheter att alltid träffa samma veterinär.  Här arbetar veterinärer och djursjukskötare som är speciellt utbildade och intresserade av tänder. Vår ambition är att ditt djur alltid ska få en tid till tandveterinär inom tre-fyra veckor och slippa de långa väntetider som generellt råder. 

Tillsammans med AniCura Jägarvallens Djursjukhus, AniCura Norsholms Djursjukhus och AniCura Djurkliniken Finspång bildar vi AniCura Östergötland.

Vårat stora mål som AniCura Östergötland är att kunna ge er djurägare den bästa möjliga veterinärvården med stor kunskap och tillgänglighet -  tillsammans. 

Vi är den lilla kliniken med det det stora hjärtat och vi gör allt vi kan för att just du och ditt djur ska få den behandling ni är värd!

Varmt Välkomna till oss!