Betalning sker efter avslutat besök. Vi önskar att våra kunder betalar med konto eller kreditkort. Vi har inte möjlighet att fakturera annat än i specifika undantagsfall.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat kan vi i samband med besöket ordna med en direktreglering. Vi skickar då in underlaget för besöket direkt till försäkringsbolaget och du betalar endast din självrisk. För denna service utgår en avgift om 195 kronor. Självrisken varierar mellan olika bolag och vi har ingen möjlighet att undersöka huruvida ditt djurs försäkring täcker besökets kostnader. Vår rekommendation är därför att ni själva tar kontakt med ert försäkringsbolag innan besöket och hör vad som gäller för just ert djur. 

Agriakortet

På samtliga verksamheter inom AniCura kan du välja att betala ditt besök med Agriakortet. Agriakortet är ett VISA-kort som fungerar som ett vanligt kreditkort och även kan användas för att handla i butiker och ta ut kontanter i uttagsautomater.

Du behöver inte ha ditt djur försäkrat i Agria för att få lov att ansöka om Agriakortet.

Du som har ditt djur försäkrat i Agria har möjlighet att skadereglera direkt genom att betala med ditt Agriakort. Det betyder att du inte själv behöver lägga ut för hela kostnaden samtidigt som du får 300 kronor i rabatt på din fasta självrisk. Agriakortet är avgiftsfritt för dig som är kund i Agria.

Läs mer om hur du ansöker om, och skadereglerar, via Agriakortet.