Dogworks, Peter Ekeström kommer till oss igen!

Efter höstens succé Kommer Peter till oss med två föreläsningar.

Peter Ekeström har jobbat som fotograf i hundens och jaktens värld länge och beskriver sig själv som ”en riktig hundnörd”. Han har arbetat aktivt med hund under många år och hjälper både jägare, tävlingsekipage och vanliga hundägare i deras träning och kommunikation med hunden.

6/3 "Hundens signaler – Lär dig språket"

Förstå hunden – Så förstår hunden dig

Med fler än 150 bilder visar Peter hundars signaler i olika situationer och vad de betyder. 
Han visar också hur vi människor kan svara hunden på samma språk, med hjälp av fysiska signaler som alla hundar förstår.

"Tanken är att få hunden att förstå att vi förstår. Då kommer kommunikationen, samtalet mellan hund och människa, att bli lika begriplig för båda två. Och det leder till en större vilja hos hunden att lyssna och följa. Ja, den inser ju att du förstår den. Och vem vill inte bli förstådd…"

För anmälan klicka här.


7/3 "Bromsen & Inkallningen"

En inkallning eller broms kan vara helt livsavgörande i många situationer som tex när hunden kommer lös i närheten av trafik, vid svag is och i mötet med våra vilda djur.

I den här föreläsningen ligger fokus på det nästan alla hundägare Peter möter vill ha: Förmågan att kunna styra hunden när störningarna/lockelserna är stora, alltså en inkallning som fungerar på fler ställen än innanför staketet hemma i trädgården.

För anmälan klicka här.

Vi bjuder på fika och under föreläsningskvällarna får alla deltagar 20% rabatt i vår butik. (gäller ordinarie priser, kan ej kombineras med andra erbjudanden)
Antalet platser är begränsade så var ute i god tid med anmälan!

Varmt välkommen!