Nedan finner du ett urval av våra vanligast förekommande priser och åtgärder hos oss på AniCura Borgholms Djurklinik. Priserna gäller för 2020.

Vi erbjuder ett stort antal tjänster och det är svårt att på förhand säga vad totalpriset för många av dem blir. Varje åtgärd som veterinären utför har ett fastställt pris men ofta vet vi inte i förväg vilka insatser eller åtgärder som behövs och priset kan variera från ett fall till ett annat. Varje patient är unik och tillsammans med dig som djurägare bestäms vilka åtgärder som ska göras för ditt djur. Vi kan därför inte lämna exakta prisuppgifter för allt vi kan hjälpa dig och ditt djur med. Hos oss kan du betala med alla vanligt förekommande betal- och kreditkort.

Vaccination

ID-märkning

ID-märkning hund

ID-märkning katt

Kastration

Kastration Katt

Kastration Kanin

Kastration Hund

SKK-röntgen

I dessa paketpriser ingår sedering (lugnande medicin som vi ger enl SKK:s rekommendationer) samt röntgenbilder. Observera att SKK:s avläsningsavgift ingår i alla dessa priser

Fosterdiagnostik

Valp- eller kattungebesiktning

Priset avser per valp eller kattunge när hel kull kommer för besiktning, id-märkning eller vaccination.

EU-pass

Tandvård

OBS! Tandvårdspriser beror på omfattningen av tandsten och tandlossning. Vi lämnar individuell prisuppgift vid undersökning.

Avlivning

Dessa priser avser avlivning, kremeringspriser tillkommer (se nedan).

Kremering

Allmän kremering, askan sprids i vår minneslund

Enskild kremering, askan återfås i urna.